Publicitat
Publicitat

Enric Espinosa coincidirà amb el seu germà Toni al Bisbal Bàsquet de la lliga EBA

Enric Espinosa s'ha desvinculat del Club Bàsquet l'Escala i ha fitxat pel Bisbal Bàsquet de la lliga EBA. El jugador passarà de ser entrenat pel seu pare a compartir vestidor amb el seu germà. Espinosa, a l'Escala, ha aconseguit un ascens a Segona i un descens a la Tercera Catalana.

Enric Espinosa canviarà de samarreta i de pavelló la pròxima temporada. Deixarà l'Escala per jugar a la Bisbal a una categoria molt més exigent com és la lliga EBA. A més, el jugador compartirà vestidor amb el seu germà Toni, que s'ha desvinculat del Bàsquet Girona B per emprendre aquesta aventura empordanesa. Els Espinosa seran entrenats per Carles Rofes, que seguirà essent l'entrenador.

Espinosa deixa empremta i és que juntament amb Pau Esponellà i Adrià Cantenys ha fet passar molt bones estones als aficionats que s'aprovaven a veure l'equip cada dissabte a la tarda. Eren tres pilars que no els aturava ningú, fruit d'això van aconseguir l'ascens a Segona Catalana. 

Aquest curs ha coincidit que el jugador ha estat absent en dos moments de la temporada i això l'equip ho ha notat. Ha acabat consumant el descens a Tercera. El dorsal 32 ha jugat quinze dels vint-i-quatre partits, i tot això ha estat el màxim realitzador amb 285, anotant doncs pràcticament dinou punts de mitjana a cada partit que ha disputat. Quaranta-cinc tirs lliures, cent cinc cistelles de dos i deu triples.

El jugador ha signat grans anotacions aquesta temporada. Els tres millors registres els té a la primera volta. Va fer 33 punts contra el Torroella, 27 contra el Tona i 26 contra el Vic. Les puntuacions més baixes han estat contra el Tona amb 2 punts, contra l'Onyar amb 9 i contra el Cassà 11.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar