Publicitat
Publicitat

Bona assistència a l'històric derbi escalenc de pàdel (2-1)

El Club Tennis i Pàdel l'Escala i el Centre Esportiu l'Escala s'han enfrontat entre ells en un partit de lliga. Ha estat un derbi històric en un esport que està clarament en auge al municipi. El derbi va generar interès i van ser molts els qui van apropar-se a veure l'enfrontament, que va cloure amb un sopar de germanor.

Aquest dimecres al vespre s'ha viscut un històric derbi escalenc de pàdel a les instal·lacions del Club Tennis i Pàdel l'Escala. Precisament, l'equip local s'imposava per 2 a 1 al Centre Esportiu l'Escala. 

La parella formada per Dani Garcia i David Gou va guanyar en tres sets a Adrià Cubero i Gerard Justo per 7 a 5, 6 a 7 i 6 a 3. Primer s'avançaven els locals, després empataven i tot s'havia de resoldre al tercer set, tram on Garcia i Gou van segellar la victòria. 

I l'altre triomf del CT l'Escala l'asssolia el tàndem Agustí Garcia i Aleix Masjoan que s'imposaven als palistes del Centre Esportiu l'Escala, Marc Gómez i Dani López per 6 a 1 i 6 a 2, un enfrontament que va disputar-se a la pista blava.

I el tercer duel va ser protagonitzat per Dani Romero i Luís Hernando i Marc Riu i Xavi Leonard. Justament, el conjunt visitant sumava victòria després de guanyar, en tres sets. Els resultats 1 a 6, 7 a 6 i 3 a 6.

Per cert, el derbi escalenc va tenir gran poder de convocatòria. Familiars i coneguts van apropar-se a les dependències municipals per seguir aquest partit històric pel municipi. Tot va cloure amb un sopar de germanor en el nou bar del club.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar