Publicitat
Publicitat

Encara queden places lliures per participar en el Campus Jove

El Campus Jove de l'Escala, dirigit als nascuts entre 2007 i 2010, encara té places disponibles. El període d'inscripció es tancava divendres, però s'ha ampliat per omplir totes les places. Els interessats poden tramitar la inscripció enviant un correu campusjove2023@gmail.com o trucant al 680.182.270

Les inscripcions al casal, casalet i campus jove d'aquest estiu es tancaven formalment el passat divendres, però l'organització del Campus Jove de l'Escala amplia el termini mentre no s'hagin omplert la totalitat de les places. En aquests moments, en queden de lliures tant pel juliol com per l'agost. Per això tots els interessats en gaudir del Campus, poden enviar un correu electrònic a campusjove2023@gmail.com o trucar al 680182270 i demanar informació per formalitzar la inscripció. 

El Campus està en funcionament del 3 de juliol al 30 d'agost i hi ha previstes nombroses activitats, des de tallers a sortides d'entorn, així com esports, activitats nàutics i culturals o colònies. Una proposta per a joves nascuts entre 2007 i 2010. Per formalitzar la inscripció cal el DNI familiar i del participant, la targeta sanitària, una fotografia de carnet, el formulari d'inscripció i el pagament de 80 euros corresponent a les colònies d'estiu. Abans, però caldrà posar-se en contacte amb els organitzadors per correu o per telèfon.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar