Publicitat
Publicitat

Iker González, campió de Catalunya Absolut per primera vegada

Iker González té un nou títol en el seu palmarès. Es tracta del campionat de Catalunya Absolut, un trofeu que encara no tenia. El palista del CTT CER l'Escala superava a la final a Joan Masip, el vigent campió de la competició. Per cert, a finals de mes, González i Norbert Tauler seran a Zamora al campionat d'Espanya sub 21.

Iker González és el nou campió de Catalunya Absolut després de guanyar a la final a Joan Masip per 1 a 3 (11-5). El palista del Borges va guanyar el primer set, però el jugador del CTT CER l'Escala va reaccionar i va guanyar els tres jocs següents (12-14, 8-11 i 5-11). 

González va fer un partit complet, va desplegar un joc d'atac agressiu i això li va donar molts punts. I en el terreny defensiu va saber contrarestar amb encert els atacs del qui va ser el campió absolut l'any passat. Per cert, a les semifinals es va desfer del caçanenc Marti Pelachs i als quarts al figuerenc Sergi Grau.

El jove palista confirma la bona temporada que està fent, va quedar subcampió de la categoria sub 21 a Valls i enguany ha fet deu punts a la Superdivisió Masculina que sumats als del taiwanès Chih-Wei Yeh, el rus Konstantin Chernov i el català Norbert Tauler han estat vitals per classificar-se per Europa set anys després.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar