Publicitat
Publicitat

Cap equip serà a la final de la fase catalana de tennis

Mal cap de setmana al Club Tennis l'Escala. Quatre partits i quatre derrotes... Tres d'aquests enfrontaments eren les semifinals de la fase catalana. Els equips absolut, +30 masculí i infantil femení van perdre els seus compromisos i no seran a la final. Per cert, avui a la tarda, derbi escalenc a les instal·lacions del club. El CT l'Escala rep la visita del Centre Esportiu.

L'equip absolut masculí del Club Tennis l'Escala no serà a la final de la fase catalana. Els escalencs van perdre per un ajustat 2 a 3 contra el Font Marina. Els punts d'Yvan Arquillo, en individuals, i Jordi Bras i Josep Lluís López, als dobles, no van ser suficients per obtenir el bitllet per la final. No van tenir sort ni Sebastian Peña, ni joan Torrens ni Albert Fernández. 

Qui tampoc serà a la final és l'equip +30 masculí, que també va perdre, en aquest cas, a terres olotines per un clar 4 a 0. La superioritat local va ser clara. Yvan Arquillo, el número 1 escalenc, va perdre el primer partit del curs contra Francesc Aulina per 6 a 1 i 6 a 4.

Pel que fa a la base, l'infantil femení va caure eliminat a les semifinals de la fase catalana a casa contra el CT Espiral per 0 a 4. Les escalenques havien arribat fins aquí després de proclamar-se campiones de la lliga regular i havent guanyat anteriorment el Cunit. 

I encara us explicarem que l'equip femení de pàdel ha perdut aquest diumenge al matí a casa contra El Pàdel Indoor Garrotxa per 1 a 2. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar