Publicitat
Publicitat

L'Alfolí de la Sal acull l'exposició 'Que le ciel t’entende!' de Mario Pasqualotto

Fins al 22 d'agost, l'Alfolí de la Sal acull l'exposició 'Que le ciel t'entende!' (Que el cel t'escolti!) de Mario Pasqualotto. La mostra d'art contemporani, que s'ha inaugurat aquest dissabte, sorgeix arran de la col·laboració entre l'Ajuntament de l'Escala i la fundació Vila Casas.

Les obres de Mario Pasqualotto a 'Que le ciel t'entande!' parlen de desigualtats, fanatisme religiós o el canvi climàtic, en definitiva, copsen "la fragilitat dels principals conflictes del món contemporani". La selecció de treballs, que corresponen a diferents sèries del barceloní, es poden visitar a l'Alfolí de la Sal - Museu de l'Escala fins al 22 d'agost. 

Sobre el llenç es despleguen materials com ara fulles d'eucaliptus, roure o llimoner. Pasqualotto s'inspira en els poemes del portuguès Teixeira de Pascoaes, que evoquen a la contemplació dels paisatges naturals.

L'exposició s'ha inaugurat aquest dissabte al migdia i ha comptat amb la presència de l'artista, la comissaria Natàlia Chocarro, així com representants municipals. S'ha materialitzat gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de l'Escala i la Fundació Vila Casas, que des del 2020 ja han organitzat les mostres 'Rastre i memòria' d'Agustí Puig, 'Mirada i gest' de Jordi Belver amb Daniel Giralt i 'Pedra, marbre... cel i mar' Pilar Aymerich amb Pilar Segura.

La visita a l'exposició de Mario Pasqualotto a l'Escala és gratuïta i es pot accedir de dilluns a dissabte de deu a una del migdia i de cinc a vuit de la tarda. Els diumenges, en canvi, només resta obert en horari de matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar