Publicitat
Publicitat

Diada de festa familiar al Camp dels Pilans

El Camp dels Pilans s'ha vestit de festa familiar amb un espectacle infantil a la nova zona de jocs i l'estrena d'una barbacoa al Centre Civíc . El conjunt de Pep Puigdemont i Sidrus posava la música i el centre cívic el servei de bar i la xocolatada popular. 

Poc abans de l'hora del vermut, el Camp dels Pilans es preparava per un espectacle infantil i familiar al voltant de la nova zona de jocs. El conjunt de Pep Puigdemont i Sidrus s'encarregava d'amenitzar la diada, amb música pels més petits.

Fa pocs mesos s'estrenava la nova zona de jocs i la tirolina, i ara s'ha innagurat el nou servei de barbacoa al Centre Cívic del Camps dels Pilans. La barbacoa es pot llogar qualsevol dia, tot demanat cita a l'Associació de Veïns del Camp dels Pilans, l'entitat gestiona l'espai i serà qui dongui les claus a les famílies o colles interessades, sempre que no hi hagi cap restricció d'encendre foc. 

L'Associació de Veïns té un bon programa d'activitats pels propers mesos, amb la revetlla cada cop més a prop. 

L'activitat es va completar amb una xocolatada pels mes petits, a més del servei de bar pels adults. 

Amb l'estrena d'aquests nous espais i els ja existents, la zona de jocs del Camp dels Pilans, la pineda i el circuït de Pump-Track, esdevé una de les zones de  de lleure més importants  a l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar