Publicitat
Publicitat

Oberta l'exposició dels treballs escolars Pilar Pellicer

La casa del Gavià, acull fins al 17 de juny l'exposició dels treballs escolars presentats als Premis Pilar Pellicer. Els guanyadors de la tercera edició d'aquests premis es donaran a conèixer la setmana vinent.

Ja s'ha reunit el jurat, per decidir qui són els guanyadors de la tercera edició dels premis escolars Pilar Pellicer. Una vintena de treballs de les dues escoles de la vila i l'Institut s'han presentat en aquesta edició, tot i això, s'espera que de cara a futures entregues els alumnes de l'Institut s'impliquin més, perquè per aquest 2023 només s'ha presentat un únic treball. 

L'objectiu del concurs és l'elaboració d'un treball d'investigació, escrit en llengua catalana, basat en qualsevol aspecte relacionat amb L'Escala. Pel que fa a Batxillerat, l'àmbit del treball és ampliable a la comarca de l'Alt Empordà, sempre que aquests treballs tinguin alguna vinculació amb el municipi de L'Escala. Els guanyadors seran anunciats el 7 de juny amb un acte a l'Alfolí, entre els premis a les millors propostes hi trobem vals de 100 euros,de 50 euros i entrades al Festival Portalblau. Enguany s'ha decidit mostrat els treballs al públic, per això fins al 17 de juny la casa del Gavià obre portes amb una bona representació de tots els treballs entregats fins aquest 2023.

L'horari de visita serà de dilluns a divendres de cinc a vuit i el dissabte de deu a una i de cinc a vuit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar