Publicitat
Publicitat

Planta't contra el maltractament a la Gent Gran

El pròxim 15 de juny se celebra el dia de sensibilització sobre el maltractament a gent gran i Càritas vol fer evident el problema del maltractament, amb una campanya de denúncia. La Plaça Víctor Català ha estat escenari d'un repte, el de plantar i dibuixar flors per dir prou al maltractament de persones grans.

El maltracte a la gent gran és un gran problema social, més del 17% de les persones grans han patit maltractaments, i per això el proper 15 de Juny s'impulsa el dia mundial per la sensibilització contra el maltractament a la gent gran. 

A l'Escala, Càritas ha volgut sumar-se a la iniciativa amb una campanya ben primaveral. El repte era plantar o dibuixar una planta, per dir prou i denunciar la violència contra la gent gran. L'acte, celebrat a la plaça Víctor Català, hi han participat tant adults com gent jove, un pas molt important també per la conscienciació. 

Càritas l'Escala té en marxa un programa d'acompanyament Gent Gran i d'ajuda econòmica, en coordinació amb serveis socials. A més a més també porta a terme activitats com el Servei d'Atenció Educativa o els espais de conversa i amistat. 

D'acompanyaments en fan tant a domicili com també a la residència 

Aquesta campanya local i també les d'àmbit més general, són claus per poder protegir a la gent gran, donar a conèixer el problema, acompanyar a la gent gran  i combatre l'indefensió d'aquest col·lectiu vers les agressions, són els tres objectius principals per a erradicar aquesta xacra social.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar