Publicitat
Publicitat

Comèdia, terror i animació amb pantalla gran

Les sales de cinema s'omplen de novetats aquest cap de setmana, destaquen tres opcions de gèneres molt diferents. A Torroella de Montgrí hi arriba 'The lost King' i les plataformes acomiaden diverses produccions.

Els cinemes comencen a preparar la seva campanyad'estiu amb produccions més fresques i per a tota la família. Aquesta setmana la cartellera de cinema es renova amb 'Como dios manda' nova comèdia espanyola protagonitzada per Leo Harlem. Una opció molt i molt lleugera, però amb molta càrrega ideològica. Andrés és un funcionari de la vella escola, conservador, quadriculat i masclista. Ell es creu el millor i creu verdaderament en un ordre natural i jeràrquic. Després d'un enfrontament amb una companya de feina és traslladat del ministeri d'hisenda al d'igualtat on allà el funcionament és completament diferents i molt allunyat dels ideals de l'Andrés.  

Amb versió doblada al català arriba la cinta d'animació 'Spider-Man: creuant el Multivers', un film molt esperat i que arriba amb l'etiqueta d'immillorable. És la seqüela de la cinta 'Spider-Man: Un nuevo universo' de l'any 2018 i senzillament ens ofereix el mateix però corregit i augmentat. Després de descobrir que hi ha un multivers i que té versions alternatives a tots ells, Miles Morales es proposa tornar a una certa normalitat i afrontar els debats propis de l'adolescència.

La dosis de terror arribarà amb 'El hombre del saco' adaptació del conte 'Coco' de Stephen King. Dues germanes intenten refer-se de la mort de la seva mare, però l'actitud distant del seu pare no els ho posa gens fàcil. Després de la visita d'un estrany pacient, tot canviarà.

Torroella viurà un cap de setmana ple de màgia, amb el Fimag, per això només estrena una pel·lícula. Presenta 'The Lost King' una faula sobre la dignitat. L'any 2012 van trobar-se les restes del Rei Ricard III sota un aparcament de Leicester, posant fi a un misteri de 500 anys. La dona que les va descobrir va enfrontar-se als recels dels hereus i l'escepticisme dels experts .

I pel que fa a les plataformes, la setmana a cavall entre el mes de maig i juny presenta molts finals. A Netflix s'acaben les sèries 'Valeria' i 'Manifest', i de novetat presenta 'Perfil Falso' nova producció colombina on una dona trobar el seu príncep blau a una app de cites, ben aviat descobrirà que ni és solter ni es diu Fernando. 

HBO Max, presenta l'últim ball de Magic Mike, tercera i última entrega de la saga de pel·lícules protagonitzades per Channing Tatum on dóna vida a un stripper cotitzat, però que per aquesta última part ha de refer-se d'un mal negoci.

Amazon estrena 'Medillin' film francès on un home farà tot el possible per recuperar el seu germà, capturar per un càrtel de Colòmbia. El seu pla és tant sensat com esbojarrat, perquè segresta el fill del líder del càrtel per aconseguir un intercanvi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar