Publicitat
Publicitat

Semis de la Copa Catalunya, promoció de descens, semifinals de tennis i travessa de natació

Aquest cap de setmana arriba carregat d'esport. Demà dissabte tindrem natació, tennis, bàsquet i futbol. El FC l'Escala disputarà el partit de Copa Catalunya Amateur contra el Rubí; el sènior femení buscarà la permanència a Segona mentre que els dos equips de tennis lluitaran per accedir a la final catalana. El dia començarà amb una prova de natació.

El primer equip del FC l'Escala, que ja estava de vacances, haurà de tornar a vestir-se de curt. I és després de proclamar-se com a flamant campió del grup 1 de la Primera Catalana li toca jugar les semifinals de la Copa Catalunya Amateur demà dissabte a dos quarts de sis de la tarda al Nou Miramar contra el Rubí. Toni Sánchez haurà de ser el primer tècnic perquè justament Arnau Sala està de vacances, ell i algun jugador més.

És una competició en la que hi prendran part els tres líders de la Primera Catalana, rivals de l'Escala a la Tercera Divisió, Mollerussa i Reddis i també el Rubí, el millor segon i rival de demà de l'Escala, un equip que disputarà la Superlliga el curs vinent.

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala per mantenir la Segona Catalana hauria de guanyar el Gavà en el partit únic de la promoció de descens. Les escalenques al llarg de la temporada han guanyat tretze partits, les rivals cinc. Cos tècnic i plantilla necessiten el suport de l'afició.

En tennis, els equips absolut i +30 disputen les semifinals. L'absolut demà a les tres a casa contra el Font Marina de Barcelona i diumenge al matí a Olot. Contra el Font Marina es preveu molt igualat.

I contra l'Olot doncs ha estat un rival d'aquesta temporada i l'equip va perdre.

En cas que l'Escala accedís a les dues finals es disputarien a casa.

I en natació serà protagonista la travessa Copa Swim No Limits, un circuit inèdit a l'entorn del Montgrí en què els participants podran nedar literalment per l'interior d'un penya-segat. Hi haurà quatre modalitats, la de 5.500 metres, la de 2.500, la sortida kids i la de relleus. La primera començarà a les nou, la darrera a les dotze. S'espera uns tres-cents inscrits d'onze nacionalitats diferents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar