Publicitat
Publicitat

Aitana Radsma confessa la seva situació a les xarxes socials

Aquesta no està essent la temporada de l'atleta Aitana Radsma. La jove escalenca va lesionar-se durant una competició a pista coberta i tot i voler recuperar-se per la segona part del curs no ha pogut. És per aquest motiu que l'esportista del Playas de Castellón haurà de seguir les competicions des de la grada.

"A vegades ho intentem tot, però el cos té altres plans. Aquest any m'ha tocat veure l'altra cara de l'esport i he hagut de prendre la decisió de deixar la temporada abans d'hora".

D'aquesta manera ha explicat l'atleta Aitana Radsma a les seves xarxes socials, Instagram concretament, la situació per la qual està passant. Fa unes setmanes en un campionat a pista coberta va patir una lesió i des de llavors que l'escalenca no aixeca cap.

"S'ha intentat amb totes les meves ganes, però ara mateix la meva prioritat és recuperar-me al 100% per tornar a gaudir dels entrenaments i de les competicions. Ens veiem en un temps".

Recordem que Radsma el juny de l'any passat va quedar, per primera vegada, segona de la categoria absoluta en els cent metres tanques amb un temps de 13,29 abans de marxar cap als Jocs del Mediterrani d'Orà, a Algèria, lloc on va debutar amb la selecció espanyola absoluta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar