Publicitat
Publicitat

Mario Pasqualotto presenta a l'Alfolí de la Sal l'exposició 'Que le ciel t’entende!'

L'Ajuntament de l'Escala i la fundació Vila Casas inauguraran aquest dissabte, a l'Alfolí de la Sal, l'exposició 'Que le ciel t'entende!' (Que el cel t'escolti!) de Mario Pasqualotto. La mostra es podrà visitar gratuïtament fins al 22 d'agost.

Són obres a cavall de la realitat i la ficció, que el polifacètic Mario Pasqualotto presenta a 'Que le ciel t'entande!'. Sobre el llenç es despleguen materials com ara el coure, el plom, el plàstic o el paper, per tal d'abordar temàtiques de desigualtat, fanatisme religiós i el canvi climàtic. La selecció de pintures, que corresponen a diferents sèries del barceloní, es podran veure a l'Alfolí de la Sal fins al 22 d'agost. Aquest dissabte a les dotze del migdia s'inaugurarà amb la presència de l'artista, la comissaria Natàlia Chocarro, així com representants municipals.

La mostra és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació Vila Casas. L'any 2020 es van teixir les primeres complicitats, i d'ençà que s'han organitzat les exposicions d'Agustí Puig (Rastre i memòria, 2020), de Jordi Belver amb Daniel Giralt (Mirada i gest, 2021) i de Pilar Aymerich amb Pilar Segura (Pedra, marbre... cel i mar, 2022).

La visita a l'exposició de Mario Pasqualotto a l'Escala és gratuïta i es pot accedir de dilluns a dissabte de deu a una del migdia i de cinc a vuit de la tarda. Els diumenges, en canvi, només resta obert en horari de matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar