Publicitat
Publicitat

En busca de l'anxoveta perduda, la gimcana de la Colla Gegantera de l'Escala

La Colla Gegantera de l'Escala busca la participació dels més petits, amb una gimcana pel poble on l'objectiu era cercar les anxovetes, el capgrossos més salats de la colla. La prova tenia l'inici a la Platja de les Barques i acabava a Plaça Catalunya. 

Les anxovetes són els capgrossos més emblemàtics de la Colla Gegantera de l'Escala, un cop l'any fan el trapella fins que es perden pels carrers del poble. Aleshores la mainada ha de sortir per intentar trobar-les i així completar una gimcana molt salada. 

Una bona colla de nens i nenes de l'Escala es van proposar aquest repte i es van apuntar per començar a buscar les anxovetes. 

No se sabia ben bé on paraven, però era en algun punt entre la Platja i la Plaça Catalunya. La gimcana es va acabar convertint en una cercavila pels carrers del poble, fins que els més menuts van poder trobar els capgrossos preferits 

Una tarda radiant i calorosa va acompanyar aquesta petita aventura pels carrers del nucli antic, el punt i final va ser a Plaça Catalunya i al llarg de tot el recorregut  en Peret i la Maximeta van acomapanyar el seguici, seguits dels timbals i les gralles. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar