Publicitat
Publicitat

Dinar de Champions

La Penya blaugrana de l'Escala organitza, per aquest dissabte dia 3 un dinar popular per gaudir de la Final de Champions Femenina entre el FC Barcelona i el Wolfsburg. Els tiquets ja són a la venda als punts habituals, des de 7 euros pels penyistes i 10 els no socis.

Les jugadores del Barça disputen aquest cap de setmana la seva tercera final de Champions consecutiva, en aquesta ocasió davant el Wolfsburg a Holanda. Un partit que tindrà una de les jugadores més esperades pel club blaugrana, Alèxia Putelles, l'actual pilota d'or torna als terrenys de joc després de la seva greu lesió. Davant aquest esdeveniment i l'horari establert de la final. 

La Penya Blaugrana de l'Escala organitza un dinar popular a la sala polivalent a 2/4 de dues del migdia amb un menú tancat amb fideuà, beguda i postres. Ja a partir de les quatre i amb pantalla gran es podrà gaudir de la gran final. Els tiquets ja es poden adquirir als punts habituals, els penyistes des de 7 euros. Com sempre els matins a Estètica Marta i els dies de partit al local de la penya. Els no penyistes poden apropar-se els matins a Estètica Marta o també amb targeta a l'Alfolí de la Sal, el preu dels no penyistes és de 10 euros. Hi ha temps per adquirir els tiquets fins al dijous, l'entrada a la sala polivalent per gaudir del partit serà gratuïta i s'oferirà servei de bar. 

Les noies de Jonatan Giráldez esperen aquest any sí, aixecar la copa després de la derrota el 2022 davant el tot poderós Olympique de Lyon. Les blaugranes han disputat un bon torneig, però van suar de valent per eliminar el Chelsea un partit que es va decidir gràcies a Caroline Graham Hansen amb un gol a l'anada i un a la tornada que els va donar el bitllet a la gran final. Aquest dissabte 3 de juny, sabrem qui es corona com les reines d'Europa les catalanes o les alemanyes.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar