Publicitat
Publicitat

La moto de Joel Plasencia pràcticament destrossada després de ser envestit

Ha estat a la tercera cursa de la temporada quan els dos pilots de la secció de motos del CER l'Escala han tornat a coincidir. Miguel Pérez ha quedat primer i Joel Plasencia, segon, a Mora d'Ebre. Plasencia, però, va acabar amb la moto ben perjudicada perquè un dels seus rivals va xocar contra ell perquè va quedar-se sense frens.

Miguel Pérez i Joel Plasencia, els pilots de la secció de motociclisme del CER l'Escala, han competit a Mora d’Ebre. Pérez, que ha competit per primera vegada, ha quedat primer i Plasencia, segon a la categoria de 160 cc del campionat Minimotard Challenge. 

Per cert, la moto de Plasencia va quedar perjudicada, ja que un dels rivals, el que tenia just al darrere, se’l va emportar per davant perquè va quedar-se sense frens. En aquell moment, l'organització va activar la bandera vermella... Aquell pilot va haver de marxar amb ambulància. En aquell moment, ja s'havia completat el 75% de la cursa i l'organització va donar per bona l'última passada per la meta. Dir també que per aquesta cursa, havia d'estrenar la moto, però va petar el motor i va haver de muntar el motor vell a l'altre moto.

Curiosament, Plasencia ja en la sortida de la carrera anterior, també a Mora d'Ebre, va tenir un altre ensurt. La sortida va ser accidentada i van caure tres pilots a terra. El pilot del CER, per evitar caure i passar per sobre d'alguna moto, va optar per passar per la gespa. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar