Publicitat
Publicitat

La Sirenita, del mar als cinemes

Arriba a totes les sales de cinema 'La Sirenita', un clàssic de Disney ara amb acció real i carregat de polèmica. Torroella tanca el maig amb 'Mi Crimen' i Arnold Schwarzenegger protagonitza la seva primera sèrie 'Fubar' a Netflix.

Aquesta setmana les sales de cinema s'omplen d'aigua i de sirenes, i és que s'estrena en imatge real el clàssic de Disney de 1989 'La Sirenita'. Una cinta que quan es va anunciar, ho va fer amb certa polèmica per l'elecció de l'actriu principal Halle Bailey, una actriu negra, que s'allunya molt de la imatge original de la sirena Ariel. El director Rob Marshall s'ha encarregat d'aquesta nova versió amb originals efectes visuals, però també una hora més de llargmetratge per explicar la vida d'Ariel, una sirena que desafia les rígides normes del seu pare, el Rei Tritó, i surt a la superfície. Allà s'enamora d'Èric i com que vol ser humana per estar amb ell, fa un pacte amb la malvada bruixa Úrsula. Cinta on Javier Bardem serà Tritó i Melissa McCarthy es convertirà en Úrsula.

Hollywood tot i tenir males experiències adaptat al cinema produccions d'anime, com Bola de drac o Oldboy, s'atreveix aquesta setmana a presentar a la pantalla gran el còmic creat el 1983 per Masami Kurumada, un material que va popularitzar anys més tard la coneguda, sèries 'Caballeros del Zodiaco'. De nou una producció poc fidel al material original, perquè els protagonistes no són un equip només és un jove adolescent que lluita per sobreviure, durant una de les seves baralles descobreix els seus poder místics i serà així com es veurà immers en un món de guerra, màgia i deus. Un noi que haurà de sacrificar-se per acceptar el seu destí i ocupar el lloc que li correspon entre 'Los caballeros del Zodiaco'.

I Pedró Almodóvar estrena curiosament aquesta setmana 'Extraña forma de vida' un curtmetratge de 31 minuts que arriba a totes les sales de cinema, cosa que no és habitual. El cineasta homenatja i reinterpreta el western amb una història d'amor protagonitzada perPedro Pascal i Ethan Hawke.

{{ Extraña forma de vida - BTeam Pictures}}

El cinema Montgrí de Torroella una setmana més arriba amb opció única, estrena la comèdia francesa 'Mi Crimen'. François Ozon adapta al setè art, una obra teatral de misteri i crims. França, 1935 una jove i guapa actriu és acusada de l'assassinat d'un famós productor. Amb l'ajuda de la seva millor amiga, advocada, surt en llibertat. Així serà com inicia una nova i popular etapa de la seva vida, però la veritat està a punt de descobrir-se.

Arnold Schwarzenegger fa el salt a la pantalla petita i ens presenta 'Fubar' a Netflix, la seva primera sèrie. El veterà actor de 75 anys dóna vida a un agent de la CIA a punt de jubilar-se. Però a última hora li demanen una última missió on descobrirà que la seva delicada filla és en realitat una superagent de la CIA, un detall que sempre li han amagat i és que l'home sempre la tractada com si fos una nena petita i ella vol que el seu pare la respecti més.

Apple Tv estrena la sèrie 'Platónico' una comèdia, gamberra al més pur estil americà on dos vells amics després d'un llarg parèntesi es tornen a trobar a la mitjana edat. La seva amistat es torna més obsessiva idesestabilitza les seves vides de manera molt divertida.

I Disney estrena 'Chino americano. La serie' una imaginativa sèrie juvenil que adapta el manga de Gene Luen Yang. Jin Wang és un adolescent xinès que ha d'ajudar a integrar-se a l'escola a un altre company asiàtic. Un fet que no li agrada doncs li fa baixar la poca popularitat que té al centre. Tot canviarà quan el nou li confessa que és en realitat un déu mitològic.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar