Publicitat
Publicitat

El Rodaesports aplega 200 alumnes a Riells

La 4a edició del Rodaesports ha arribat a l'Escala. Més de 200 alumnes de primària de les escoles properes han pogut practicar fins a 8 esports alternatius i cooperatius a la Platja del Riells. L'activitat pretén ser un primer punt de trobada i relació pels alumnes que el curs vinent iniciaran la secundària

El Rodaesports fa parada a l'Escala en la seva quarta edició.  L'activitat, promoguda pel consell esportiu de l'Alt Empordà i amb col·labolaració del Institut del Pedró ha aplegat fins a 200 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Bàscara, Camallera, Ventalló, Viladamat, Valamacolum i l'Escala. 

La pràctica del esport és només una excusa per una finalitat més important, establir els primers llaços i contactes amb alumnes que l'any vinent es trobaran a l'institut en el primer curs de secundària del Pedró. 

l'Escenari escollit ha estat un cop més la Platja de Riells, un indret magnífic on poder practicar una bona colla d'esports cooperatius

S'han dissenyat fins a 8 esports alternatius, que es juguen en grups mixtes d'alumnes de cinquè i 6è de primària. També hi participen alumnes i personal de l'institut, a part dels mateixos mestres de primària. 

El Rodaesports es consolida com una activitat escolar saludable de foment de l'esport i al mateix temps com un projecte on el més important es promoure l'inici de noves amistats per a una nova etapa educativa.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar