Publicitat
Publicitat

La Portàtil FM estrena demà el cicle d'Arrel i amb Salero

Cinc concerts a l'Alfolí i un de final a plaça Catalunya al sisè cicle de cançó popular d'Arrel i amb Salero de l'Escala. El primer concert, demà, amb La Portàtil FM, formació especialitzada en música d'envelat i de festa.

Francesc Marimon, acordió diatònic i veu; Marcel Marimon, guitarra i veu; i Clara Ayats, violí i veu son La Portàtil FM. Demà a les vuit del vespre estrenaran el sisè cicle d'Arrel i amb Salero amb un concert programat a l'Alfolí de la Sal. La Portàtil FM és un grup amb llarga experiència en el món del folk i la cançó popular amb set discos editats. Especialitzats en concerts, balls d'envelat i de tipus folk, sempre marcats per un ambient festiu que sovint fa que el públic arrenqui a cantar a ple pulmó o a saltar i ballar al ritme que marquen des de l'escenari.El director artístic d'Arrel i amb Salero és Ramon Manent

L'Arrel i amb Salero d'enguany ha programat sis concerts. Després del demà, quatre al mes de juny a l'Alfolí i un concert final a plaça Catalunya el 22 de juliol.El 2 de juny músiques i danses de l'Alt Pirineu amb La Sonsoni; el dissabte 10 de juny el nou trio Trill, que formen Ramon Manent Mercè Pàmies i Amadeu Andrés recollint música dels Països Catalans; el dissabte 17 de juny, el grup sabadellenc Corrandes son Corrandes, especialitzat en cançó de text improvisat; el divendres 30 de juny tocarà Romaní, el projecte de solista de l'acordionista diatònic Pere Romaní; i el fi de festa es farà esperar fins el dissabte 22 de juliol amb la banda empordanesa, festiva i tavernera La Puça, una formació d'animació folk amb influències molt variades que van de les tradicions de l'havanera, la música irlandesa, el reggae o la rumba. Tradició imestissatge com a cirereta final d'un cicle està arrelant a l'Escala i estrena demà la seva sisena edició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar