Publicitat
Publicitat

Toni Espinosa parla del descens del seu equip a Tercera Catalana

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala ha consumat el descens a la Tercera Catalana. Dues peces claus com Enric Espinosa i Adrià Cantenys han deixat de jugar pràcticament deu partits per diferents motius i l'equip ho ha notat. L'any passat, l'equip va encaixar una derrota, aquest curs quinze.

L'any passat campió de Tercera Catalana amb només una derrota i aquesta descens. Dues temporades completament oposades. Aquest curs, els escalencs van guanyar quatre partits a la primera volta i cinc a la segona.

La baixa definitiva de Pau Esponellà a l'estiu i les absències en diferents trams del curs d'Enric Espinosa i Adrià Cantenys han perjudicat l'equip. Aquests tres jugadors van ser justament els puntals de la temporada passada.

L'objectiu inicial era evitar el descens.

Aquests són petits extractes de l'entrevista que ha concedit Toni Espinosa als mitjans de comunicació locals, una conversa que s'emetrà íntegrament dilluns als espais esportius Zona Mixta de Ràdio l'Escala i Esports10 de Canal10 Empordà.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar