Publicitat
Publicitat

La supernit a la biblioteca apropa els personatges del Super 3 a la mainada

La Supernit de la biblioteca fa xalar de valent a nens, nenes i famílies. Una Gimcana comandada per l'Albert Quintana i amb les intervencions dels personatges més coneguts del Super3 posava a prova la mainada, tot relacionant aventures i llibres.  

La mainada no deixava de cridar a en Titó, el seu personatge preferit del Super 3 i de cop i volta va aparèixer dins del seu laboratori. Era el moment més esperat pels nens i nenes que es van aplegar a la Biblioteca de l'Escala per viure un vespre molt especial.

Les biblioteques i el Super 3 organitzaven una gimcana molt especial on es combinaven les aventures i excursions dels seus personatges preferits, amb la lectura i els llibres. Una activitat molt adient per a fomentar la lectura entre els més petits de la casa. La vetllada estava presentada i animada per l'Albert Quintana, actor local, que ens deixava l'intriga de quina excursió faríem avui. 

  

La gimcana no només feia partíceps als infants, sinó que l'activitat tenia les famílies com ajudants de primera línia. Els nens havien d'anar completant amb enganxines les diferents proves i reptes, que el Titó i en John C els proposaven. 

El rerefons d'aquesta jornada era apropar als nens i nenes a les biblioteques i a l'hàbit de llegit, i clar si la crida ve dels els personatges del Super 3, l'èxit està assegurat. 

 

La supernit ha arribat fins a 220 Biblioteques de Catalunya, una activitat que ha rebut el suport de la Diputació de Girona, La Generalitat de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar