Publicitat
Publicitat

El programa Dona-Gas cita nou noies al kàrting l'Escala

El programa Dona-Gas ha passat per l'Escala. El seu objectiu és animar públic femení a que s'aventuri al món de l'automobilisme. Diumenge, al kàrting del municipi van assistir nou noies, dues de les quals eren escalenques. Eren Anna Mañas de nou anys i Estel Pagès de deu.

Si ja és complicat pilotar un kart per primera vegada, imagineu-vos fer-ho, però amb pluja... Això ha passat, ha passat aquest diumenge al matí al Karting l’Escala, que ha estat escenari de la tercera jornada tècnica del programa Dona-Gas, un nom que té doble sentit.

Doncs bé, el programa DONA-Gas està dirigit a noies d’entre 12 a 17 anys i l’objectiu era, és i seguirà essent animar al públic femení a què s’aventurin en el món de l’automobilisme.

Doncs bé dues de les nou noies inscrites eren escalenques, Estel Pagès de deu anys i Anna Mañas de nou. No ha estat la primera vegada que pugen a un kart.

Abans de començar a rodar, van ser necessaris els paravents per evitar mullar-se la roba. Va ser una experiència per moltes d’elles. Per cert, no van faltar les relliscades.

La primera jornada va disputar-se a Osona, la segona a Juneda i la tercera ha estat a l’Escala. Falta per concretar a on serà la quarta. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar