Publicitat
Publicitat

Transport urbà, habitatge i no al parc eòlic, eixos del programa de Gent de l'Escala

Gent de l'Escala repassa el seu programa electoral destacant-ne tres eixos principals: la mobilitat urbana, l'habitatge social i l'oposició frontal al parc eòlic marí. 

Gent de l'Escala, la formació independent amb suport de la CUP, ha anat posant al centre del seu discurs l'oposició frontal al parc eòlic marí que es pot acabar instal·lant al litoral de la costa brava nord. L'alcaldable Xavier Ballesta, insisteix que Gent de l'Escala és l'únic partit que s'hi oposa clarament.

Oposició al parc eòlic i habitatge social eren presentats com a punts forts del programa. I com a tercera pota, la mobilitat urbana i les propostes de transport públic per unir els diferents barris de l'Escala, però també els municipis de la rodalia.

El programa de Gent, va ser defensat pels cinc primers candidats de la formació: la número 5,Rosa Hostench; la 4, Montse Caldés; el tercer, Sisu Corbera; el fins ara regidor i ara número 2 Carles Carlà; i l'alcaldable Xavier Ballesta. Va intervenir-hi també el diputat de la CUP Dani Cornellà que, entre altres responsabilitats, havia presidit la Comissió d'Acció Climàtica del Parlament, on el mes de gener de l'any passat es va rebutjar la resolució de la CUP que posava de manifest l'oposició del territori al parc eòlic.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar