Publicitat
Publicitat

Alternativa per l'Escala presenta llista a l'equador de campanya

Alternativa per l'Escala fa l'acte de presentació oficial de la seva llista tot just al punt mig de la campanya electoral. Amb una setmana de campanya ja al sarró, el partit veu la seva candidatura com la gran revelació d'aquestes eleccions. 

La candidatura encapçalada per Eva Maria Trias va triar la sala de plens de l'Ajuntament per fer la presentació de la seva llista electoral. S'hi va reunir gairebé tot l'equip al complet, en un acte on es va donar a conèixer el perfil de cadascun dels seus integrants. Una llista transversal, on el pes recau en les persones. Així és com Eva Maria Trias, alcaldable per Alternativa per l'Escala, ens definia el seu equip. 

 

Una de les assegurances és la transversalitat i professionalitat de l'equip. Destaca la combinació de gent jove i d'altres amb gran experiència a l'entorn polític i professional.  

La presentació s'ha fet just al equador de la campanya electoral i a una setmana vista del 28 de Maig. Un bon moment per fer balanç d'aquesta primera setmana i encarar la recta final. 

El partit encara aquesta cita electoral amb molt d'optimisme i amb la seguretat de que la feina feta es veurà reflectida a les votacions. Alternativa per l'Escala espera que aquest cop si, assolir representació al consistori.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar