Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala guanya el derbi contra el Figueres (2-0)

El FC l’Escala s'emporta el derbi comarcal contra la UE Figueres després d'imposar-se per dos gols a zero. Aquest ha estat l'últim partit com a local i l'últim partit a la Primera Catalana al Nou Miramar. La lliga acaba el pròxim cap de setmana al camp del Can Gibert.

El FC l’Escala s’acomiada de la Primera Catalana a casa amb una gran victòria contra el Figueres per 2 gols a 0, res a veure amb el resultat de la primera volta. En aquest derbi altempordanès marcaven Pol Bastidas a la primera part i Pau Morer a la represa. En el primer gol, el capità Ignasi Massó feia una passada enrere cap a Maha Konteh i aquest l’assistia cap a Bastidas perquè enviés la pilota al fons de la xarxa.

I en el segon, Moha Abouhafs li feia l’assistència a Morer, que l’aturava amb l’esquerre i xutava amb la dreta. Aquest és el quart gol del dorsal 5 de l’Escala. 

{{ tall Víctor López, entrenador de la UE Figueres }}

Les assignatures pendents de la segona volta eren guanyar a Granollers i Figueres i s’ha aconseguit. Fora de casa es va perdre, però a casa s’han sumat els tres punts.

L'Escala tanca la lliga el pròxim cap de setmana al camp del Can Gibert.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar