Publicitat
Publicitat

Dom Toretto de nou a la pantalla gran

Els cotxes i l'acció inunden de nou les sales de cinema amb la desena entrega de 'A todo gas'. Torroella aposta per la comèdia amb 'Sí quiero o no', a les plataformes destaquen les produccions espanyoles.

Aquesta setmana la cartellera té nom propi i és que s'estrena 'Fast & Furious X', nova entrega de la saga d'acció, cotxes i velocitat. I segons sembla és l'inici del final, perquè aquesta entrega, la número deu serà la penúltima pel·lículade la saga. Per l'inici del desenllaç destaca el fitxatge de Brie Larson, Jason Momoa i la veterana Rita Moreno. Brian, Dom i Letty viuen tranquils i es plantegen deixarà la seva adrenalítica vida. Però just quan prenen una decisió apareix a la seva vida Dante Reyes, fill d'un vell enemic de la família, un home que només busca venjança. El film acabarà amb un final molt obert i amb una escena postcrèdit pels més fans de la saga, tot preparat per l'onzena i últim entrega.

I amb versió doblada al català i amb moltíssima menys acció s'estrena 'Una bona persona' amb Florence Pugh i Morgan Freeman. La vida de l'Allison queda destrossada després de veure's implicada en un accident de trànsit en què mor la germana del seu promès. Un accident que provoca el trencament de la parella i un vincle inesperat amb qui havia de ser el seu sogre. Plegats aprendran a superar les seves diferències i, sobretot, a afrontar el dol.

El cinema Montgrí de Torroella, estrena aquesta setmana opció única, presenta 'Sí, quiero... o no' una comèdia romàntica amb tots els ingredients per funcionar, però també amb tots els clixés abans vistos. Una jove parella volen portar la seva relació a un altre nivell. Com a primer pas, conviden els seus respectius pares i mares a casa seva per tal que es coneguin. Però resulta que els seus progenitors ja es coneixien perquè s'havien embolicat entre ells en el passat.

I les plataformes s'omplen de novetats on destaquen les produccions espanyoles. A Netflix i desembarca la minisèrie 'El silencio' el més nou d'Arón Piper, una producció de suspens on un jove surt de la presó després de sis anys de l'assassinat dels seus pares, quan era menor d'edat. Durant tot aquest temps no ha dit ni una paraula, per tant, les motivacions del crim i les intencions encara són un misteri.

Movistar estrena 'La unidad Kabul' en realitat és la tercera entrega de 'La unidad'. La sèrie segueix el treball de la unitat antiterrorista de la comissaria general d'informació de la Policia Nacional, que ara es trasllada a l'Afganistan. En aquesta nova missió, diversos agents es troben a Kabul uns dies abans que la ciutat sigui presa pels talibans l'agost del 2021.

Filmin continua una setmana més presentant opcions britàniques i ara arriba 'Holding' una comèdia on en Varys de Joc de Trons es convertirà en un policia innocent que ha de gestionar la troballa d'un cadàver en un poble on no passa mai res.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar