Publicitat
Publicitat

S'avança el derbi de l'Alt Empordà entre l'Escala-Figueres

Aquest cap de setmana arriba amb molt activitat esportiva. El FC l'Escala, ja com a campió, rep la visita del Figueres; el sènior masculí juga contra el Torroella l'últim partit de lliga; demà dissabte hi ha programada una pedalada popular i també el partit de la fase final de l'equip infantil de tennis. I diversos esportistes de la secció d'arts marcials competiran a Palafrugell. 

El derbi alt-empordanès entre el FC l'Escala i la Unió Esportiva Figueres, programat per diumenge a les dotze del migdia, serà finalment demà dissabte a les quatre de la tarda. Els d'Arnau Sala i Toni Sánchez, amb l'ascens ja confirmat, s'enfronten a un equip figuerenc que es juga quedar entre les cinc primeres posicions i és que de la segona a la cinquena plaça donen l'accés directe a la nova Superlliga. 

En el partit de la primera volta, el Figueres va guanyar 2 a 1. Primer marcava el jugador de l'Escala, Marc Bech, però l'equip figuerenc empatava amb la diana de Pime de penal. I a la represa, l'excentral escalenc Albert Genís feia el gol dels tres punts. 

Per cert, el Figueres, que haurà de fer el passadís a l'Escala, va començar amb Yoyo a la banqueta, però a finals d'octubre el club va confiar Arseni Comas que arran dels mals resultats era destituït amb la derrota a Mataró fa un parell de setmanes. El tercer tècnic del curs és Víctor López, que actuava com a segon.

Encara en futbol, el juvenil A tancarà la lliga demà dissabte a les sis a casa contra el Mollet després de perdre contra el Manlleu. I el juvenil B té partit a domicili, al camp del Saltenc. A la lliga li queden tres jornades i l'equip té ganes de guanyar la lliga.

En bàsquet, el sènior masculí tanca la lliga demà dissabte a casa contra el Torroella. El derbi empordanès està programat a dos quarts de cinc de la tarda. L'equip escalenc hauria d'endur-se el partit i esperar derrota del Salt o Ripoll per disputar la promoció de descens. Si aquests dos equips guanyen, els de Toni Espinosa descendiran directament. 

En tennis taula, aquest cap de setmana es disputen les promocions d'ascens a la Superdivisió Masculina a Olot. D'aquí sortiran dos rivals del CTT CER l'Escala per a la pròxima temporada, un d'ells podria ser l'Olot, l'actual equip de l'expalista del CER, Diogo Dos Santos.

En ciclisme, demà dissabte a les deu del matí hi ha programada la pedalada popular organitzada pels veïns del Camp del Pilans amb el suport del Club d'Atletisme l'Escala - Empúries Flama 91 i el Club Esportiu l'Escala. Hi haurà dos recorreguts per escollir, el de 15 i el de 40 quilòmetres

Explicar-vos també que diversos esportistes de la secció d'arts marcials del CER l'Escala competició aquest dissabte al campionat de Catalunya de Bujutsu Nihon Ju-Jitsu Randori i Kumite.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar