Publicitat
Publicitat

El programa + 60 teixeix sinergies amb el CAP de l'Escala

L'Oficina d'atenció + 60 ha iniciat aquest dimecres una ronda de contactes amb diferents serveis del territori, amb la voluntat de teixir sinergies i coordinar accions. El CAP de l'Escala ha estat el primer a col·laborar.

Uns 3.900 escalencs i escalenques tenen més de seixanta anys. Des de finals de març, tots ells poden rebre atenció, sobre diferents aspectes i problemàtiques relacionades amb l'edat i el municipi, a l'Oficina + 60. Les seves instal·lacions estan ubicades a la planta baixa de Can Masset i compten amb la presència d'un tècnic. Ara, s'ha fet un pas endavant i aquest dimecres s'ha iniciat una ronda de contactes amb diferents serveis del territori. El CAP de l'Escala ha estat el primer a col·laborar amb l'objectiu de teixir sinergies i coordinar accions.

Durant la reunió, els representants del consistori han donat a conèixer el programa + 60, mentre que els professionals de la Fundació Salut Empordà han exposat el ventall de recursos que poden oferir a les persones d'aquest rang d'edat. En un futur, es preveu que es puguin materialitzar formacions o xerrades vinculades a una vida saludable.

La ronda de contactes continuarà en els pròxims mesos amb la participació d'altres serveis del territori, com Càritas o el Casal del Jubilat. Les trobades serviran per radiografiar el municipi i no només això, sinó que també es preveu efectuar un procés participatiu amb les persones majors de seixanta anys. Així, es podran detectar les necessitats de la ciutadania per tirar endavant un programa d'activitats i polítiques públiques acotades a les demandes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar