Publicitat
Publicitat

L'ajuntament destina 200€ per persona a beques de transport

Ja esta obert el termini per a presentar la sol·licitud per a beques de transport. S'hi podran beneficiar els estudiants que comencin un grau mig o una modalitat de batxillerat que no es faci a l'Escala i l'import assignat son 200 euros per persona. 

Si just has acabat l'ESO i has d'anar a cursar un grau mig fora l'Escala o una modalitat de Batxillerat que no es faci a l'Institut del Pedró, pots optar a una beca de 200 euros per ajudar a finançar les despeses de transport. Aquesta és una proposta que ofereix l'Ajuntament de l'Escala als estudiants, que tindran fins el dia 16 de Juny per a presentar la sol·licitud a través de la web municipal 

Des de l'Ajuntament s'anima a no tenir recança i presentar la documentació. La voluntat del consistori es que tot el pressupost destinat a aquestes beques, quedi adjudicat. 

En les edicions anteriors no s'ha arribat a adjudicar tota la partida i des de l'Ajuntament s'insisteix en que els tràmits són senzills i l'ajuda es un alicient a l'hora de poder utiitzar el transport públic. De cares a l'any vinent fins i tot està previst augmentar el pressupost i que la quantitat per persona pugui pujar per sobre dels 200 euros actuals. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar