Publicitat
Publicitat

Els adolescents necessiten límits

L'institut El Pedró tanca el cicle de xerrades obertes adreçades a les famílies dels alumnes. La última s'ha dedicat als límits que s'haurien de posar als adolescents. S'explica que cada família és un cas diferent i que sempre s'ha d'arribar a un equilibri.

Els límits que no han de sobrepassar els adolescents han estat el tema que ha centrat la tercera i última xerrada que des de l'Institut El Pedró de l'Escala s'han dedicat a les famílies.Se n'ha fet una cada trimestre.A la primera es parlava d'entorns digitals i l'ús de les pantalles.La segona i la tercera anaven a càrrec de professionals de la Cooperativa Ranura, més dedicades a les emocions, la segona sota el títol de 'No em ratllis' , que afrontava com millorar el diàleg entre pares i fills, i aquesta última parlant dels límits que s'han de posar als joves per tal que certes situacions no es descontrolin.Anava a càrrec de la terapeuta Clara Ramos, que reforçava la idea de no ser massa exigents ni massa tous envers els fills.Pel que fa a la generació actual de pares s'explica que segurament va patir uns límits excessius i massa control per part dels seus pares, cosa que ara fa que siguin massa complaents amb els seus fills.

L'activitat s'organitza des de l'institut per oferir  un valor afegit a les famílies, i que la relació amb l'escola no sigui només per fer un seguiment dels seus fills.Les xerrades no han atret masses pares, cosa que es lamenta des de l'institut.Donat el seu interès, de cares a properes  edicions s'estudiaran horaris alternatius i la possibilitat de fer-ne més difusió.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar