Publicitat
Publicitat

Projecte per a la restauració de les muralles de Sant Martí d'Empúries

L'Ajuntament de l'Escala opta a una nova subvenció de fons Next Generation, ara d'1,7 milions d'euros per a rehabilitació de patrimoni històric amb ús turístic. El projecte presentat inclou la restauració de les muralles de Sant Martí d'Empúries i l'habilitació d'un centre d'interpretació al castell carolingi. La subvenció, si es concedeix, s'haurà d'executar entre aquest any i 2026.

El ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de fons Next Generation, ha convocat una línia de subvencions en qüestió de restauració i millora d'elements patrimonials amb ús turístic, línia pensada especialment per a elements amb etiqueta BCIN (Béns Culturals d'Interès Nacional). Una convocatòria que ha motivat l'Ajuntament de l'Escala a presentar-hi un projecte de millores al nucli medieval de Sant Martí d'Empúries.

El pressupost global del projecte puja a 1,7 milions d'euros. La sol·licitud, memòria tècnica i pressupost del projecte es va presentar divendres passat, últim dia del termini marcat.

El projecte es distribueix en diferents fases i, si és acceptat pel ministeri, s'ha d'executar en quatre anys, entre 2023 i 2026.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar