Publicitat
Publicitat

El sènior masculí encara no sap si farà la promoció o baixarà directament

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala ha signat una de les temporades més fluixes. Ha oscil·lat sempre per la part baixa de la taula i quan resta una jornada per acabar la Segona Catalana no sap si farà la promoció o baixarà directament. Primer hauria de guanyar el Torroella i després esperar una derrota del Salt o del Ripoll.

L'equip de Toni Espinosa acaba la lliga aquest cap de setmana i encara no sap si baixarà directament o disputarà la promoció de descens. El conjunt escalenc, primer, hauria de guanyar el Torroella aquest dissabte a dos quarts de cinc i esperar la derrota del Salt a Tordera o del Ripoll a Vilafant. En cas que aquests dos equips guanyessin, l'Escala baixaria directament i en cas que un perdés, els blaus disputarien la promoció de descens. 

L'última victòria contra el Vic a casa, l'equip va estar concentrat, activat i amb ganes de guanyar. El resultat va ser de 80 a 70. Es van veure bones cistelles d'Enric Espinosa i Abu Krubally. Tampoc van faltar les anotacions d'altres companys com Adrià Cantenys i Sergi Company. 

El balanç fins ara són vuit victòries i quinze derrotes. L'equip ha tingut mala sort contra el Vic que a la primera volta va perdre 69 a 68 o contra l'Onyar 67 a 65 a la segona volta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar