Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala reclama la preservació del patrimoni local

El diputat de la CUP Daniel Cornellà visita el jaciment de Vilanera i el front marítim per donar suport a Gent de l'Escala. La preservació del patrimoni local i l'amenaça del futur Parc Eòlic Marí punts fort del programa de Gent de l'Escala per les eleccions municipals. 

La forta tramuntana va acompanyar un acte de campanya de Gent de l'Escala centrat en la preservació del patrimoni i la denúncia davant el futur projecte d'energia eòlica marina al Golf de Roses. A l'acte hi va ser el diputat de la CUP per Girona, Daniel Cornellà, que  va donar suport a la candidatura i va poder visitar les restes del jaciment de Vilanera i el front marítim de l'Escala. 

La preservació del patrimoni és un dels puntals del programa de Gent de l'Escala, que denúncia pràctiques com les extraccions il·legals a Vilanera

L'altre punt important del programa és donar resposta a un model energètic més sostenible, aquí la proposta clau es la instal·lació de plaques solars al llarg del recorregut de l'AP-7, un projecte proposat per la CUP i que també avala Gent de l'Escala.

Abans de acabar l'acte amb una reunió informal al voltant d'una taula, es van atansar fins a la Punta, per poder veure l'impacte visual del futur parc eòlic. Va quedar molt clar el rebuig al projecte tant per part de Gent de l'Escala com de la CUP. 

Tot sembla indicar que el posicionament sobre aquest futur projecte energètic, serà un dels camps de batalla d'aquesta campanya electoral. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar