Publicitat
Publicitat

Creatura, s'estrena a la Quinzaine des Cinéastes de Cannes

Avui arranca la Quinzena de Cineastes de Canes, on s'estrenarà la nova pel·lícula d'Elena Martín, Creatura. La pel·lícula rodada a l'Escala, és l'única opció catalana en competició, en una edició on el festival de Canes ha ignorat el cinema espanyol a les seccions d'oficials.



Són les primeres imatges del muntatge final de 'Creatura' el nou film d'Elena Martín que des d'avui i fins al 26 de maig competirà al Festival de Canes, a la selecció de la Quinzena de Cineastes. El film rodat a l'Escala i altres punts de la Costa Brava, és un dels vint llargmetratges seleccionats on també destaquen noms com Cédric Kahn i Hong Sang-soo. La producció catalana és l'única representant espanyola del certamen amb opció a premi. La resta de pel·lícules espanyoles es projectaran fora de competició, parlem del més nou de Pedro Almodóvar o Víctor Erice. L'emoció de l'actriu i directora Elena Martín no es pot amagar. 

 

Creatura és un drama ambientat a la Costa Brava, un relat sobre educació emocional i sexual. El seu rodatge a l'Escala no ha estat casualitat, ja que la directora té un vincle molt especial amb el poble. 

 

L'estrena de Creatura a Canes significa el tret de sortida al que pot ser una gran temporada de premis i festivals, per Martín un reconeixement a la seva feina i per l'Escala una promoció de cine.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar