Publicitat
Publicitat

Primers contactes entre el FC l'Escala i el tècnic Arnau Sala per tractar la renovació

Amb l'ascens a la Tercera Divisió ja assolit, el FC l'Escala s'ha proposat gaudir de les dues jornades que queden i serà a partir de llavors quan la junta directiva començarà a preparar el nou projecte. El que sí que ja s'han produït són les primeres converses entre cúpula i cos tècnic. Han estat contactes informals.

Arnau Sala ha confessat que ha tingut els primers contactes amb la junta directiva per tractar la renovació. Han estat converses informals perquè encara no s'havia assolit l'ascens. Sala ho té clar, vol quedar-se. Recordem que l'actual tècnic escalenc no tenia equip en el moment en què el club va contactar amb ell.

Sala se sent preparat i amb ganes per encetar una temporada històrica a la Tercera Divisió.

El president del club no vol parlar de futur sinó de present.

 

Informar que Arnau Sala quan era entrenador del Figueres va aconseguir també un ascens a la Tercera Divisió. En aquell moment, Josep Costa, l'actual president del FC l'Escala, era jugador.

En cas que Arnau Sala continués, cos tècnic i junta directiva tindran feina durant els pròxims mesos per preparar el projecte de la Tercera Divisió. Per cert, la recepció a l'Ajuntament es farà després de les eleccions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar