Publicitat
Publicitat

La Guia Michelin torna a recomenar El Roser 2

La Guia Michelin ha tornat a incloure en la categoria de 'Recomanats' el restaurant El Roser 2 de l'Escala. A l'Alt Empordà, set establiments han obtingut el distintiu, mentre que al conjunt de la demarcació de Girona n'han estat 38.

Fa 41 anys en Rafel Sabadí i l'Angelina Vilà van obrir les portes del restaurant Roser 2, actualment regentat per Jordi Sabadí i Nuri Pons. L'establiment, que fusiona la cuina tradicional empordanesa amb un receptari mariner personalitzat, s'ha inclòs en la categoria de 'Recomanats' de la Guia Michelin. Al conjunt de Catalunya, s'han distingit un total de cent quaranta-cinc establiments, set dels quals s'ubiquen a la comarca de l'Alt Empordà.

La placa vermella, que acredita als restaurants com a membres de la guia, premia la qualitat gastronòmica, la personalitat i la regularitat entre els fogons. De fet, són molts els turistes gastronòmics que, tal com explica Sabadí, prenen les 'recomanacions' com a referència quan estan de viatge.

El Compartir de Cadaqués, El Motel de Figueres, El Vaixell de Llançà, el Restaurant Sumar i el ROM de Roses, així com el Voramar de Portbou són els altres restaurants de l'Alt Empordà inclosos enguany, a la Guia Michelin. L'ensenya es renova anualment i pot ser un primer pas per obtenir la preuada estrella, tal com ja han fet, a la comarca, el Miramar (Llançà), El Castell de Peralada i l'Empòrium (Castelló d'Empúries). 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar