Publicitat
Publicitat

Alternativa per l'Escala convida a un vermut per detectar necessitats al municipi

Alternativa per l'Escala vol donar-se a conèixer i saber de primera ma quines són les necessitats del municipi. Amb fins a 5 ocasions proposa l'activitat ' Vine a fer un vermut' . La primera s'ha fet aquest diumenge a la Plaça de l'Univers.

Alternativa per l'Escala centra l'activitat durant la campanya electoral de cara a les municipals  en buscar el contacte directe amb els escalencs.L'objectiu és escoltar les seves inquietuds i necessitats per tal de poder donar-hi solució en cas de poder esser al governS'han batejat com 'Vine a fer el vermut' i la primera acció s'ha fet a Plaça Univers aquest diumenge, amb una carpa i acostant-se als visitants dels mercat.Per ara el que demanen més les persones amb qui s'ha contactat es centren en dos temes, la mobilitat i els serveis. socials.

Aquest dimarts, aquest mateixa activitat es farà  a les 8  al Bar Sevilla, el dimecres al Bar Avinguda, el dimarts 23 al Bar El Port dels Pescadors i el dimecres 24 al Bar Cal Happy.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar