Publicitat
Publicitat

En Comú l'Escala presenta equip i programa pel 28M

En Comú l'Escala presenta una llista transversal i un programa encapçalat per la promoció del transport públic, la transició energètica, la gestió pública dela salut i la diversificació econòmica del municipi. Els 10 primers de la llista vanva fer incís en les idees principals del programa. 

En Comú l'Escala agafa posicions a la cursa electoral pel proper 28 de Maig, amb la presentació del seu equip i els eixos principals del programa electoral. La candidatura eco-socialista posa al capdavant una llista marcada per la transversalitat, amb Albert Ponts al capdavant, que repeteix  com a alcaldable.

En l'acte de presentació, el 10 primers candidats de la llista van pujar a l'escenari per explicar al públic una proposta de millora  per l'Escala. Aquestes propostes s'inclouen en un programa electoral on es vol fer un tomb cap a la sostenibilitat, la diversificació econòmica i la millora del transport públic al municipi

 

En Comú l'Escala vol representar a tots els barris i per aquest motiu  engega propostes com la d'una millora del transport públic per gent gran i un conjunt d'itineraris o circuïts segurs, que no només siguin per a escolars. Es reclama també que el CAP sigui 100% de gestió pública, la creació d'una comunitat energètica ciutadana i potenciar la diversificació econòmica municipal, atraient noves empreses.  

Al final de l'acte, la formació va voler donar la veu al públic, perquè també els hi traslladés inquietuds i propostes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar