Publicitat
Publicitat

Tret de sortida de la campanya electoral

Els set partits que es presenten a les eleccions municipals a l'Escala enganxen el primer cartell a la plaça de l'Ajuntament. S'intensifica l'agenda d'actes electorals i els lemes de campanya ja presideixen les places i carrers més cèntrics.

Des d'aquesta mitjanit passada i per període de quinze dies, les diferents formacions polítiques que concorren a les eleccions municipals del 28 de maig tenen temps d'explicar les seves propostes i convèncer els electors que les seves son les més convenients per realitzar-se. La campanya electoral formal ja ha començat ia  l'Escala el tret de sortida es donava ahir a la nit des de la plaça de l'Ajuntament on tots els partits van enganxar el primer cartell i van descobrir els seus lemes de campanya.Per ordre, el de Candidatura de Progrés, encapçalada per JOsep Bofill, és "L'Escala, sempre endavant":

El lema d'ERC és "L'Escala, en color" i la seva alcaldable és Etna Estrems:

Gent de l'Escala considera que "Hi som a temps". El seu alcaldable és Xavier Ballesta:

Alternativa per l'Escala diu, al seu lema de campanya que "És l'hora d'un canvi". Qui el defensa com a cap de llista és Eva Trias:

Des de Junts per l'Escala destaquen com a lema que "Estimem l'Escala", acompanyat del lema genèric del partit "Gent de debò". Jordi Roura és el cap de llista:

En Comú l'Escala, torna a tenir Albert Pons de cap de llista. Ara, amb el lema "Sumem per millorar":

I des de VOX, Joan Ball-llosera es presenta amb el lema "Cuida l'Escala":

El primer cartell es penjava a la plaça de l'Ajuntament. Aquest matí, les places i carrers més transitats de l'Escala ja lluïen aquests lemes de campanya. En quinze dies escoltarem propostes per donar i per vendres. Però seran finalment els veïns i veïnes de l'Escala qui decidiran quin d'ells és el preferit per governar. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar