Publicitat
Publicitat

Comèdia, drama i terror a la pantalla gran

Setmana de moltes estrenes on destaquen 'Book Club' o 'Love again', dues de les que trobarem a les cartelleres de proximitat. Torroella aposta per cinema familiar i també documental submarí. Les plataformes arriben amb una mica de tot, però sense cap superproducció destacada.

Les sales de cinema s'omplen de novetats aquest divendres, tot i que, els cinemes de proximitat només estrenaran 4 de les 15 produccions proposades. Entre ells hi arriba la més que promocionada 'Love again' amb Priyanka Chopra Jonas i Sam Heughan. Drama romàntic, d'aquelles amb final previsible, però que compta amb la cantant Céline Dion interpretant-se a ella mateixa en un rol de mentora. Mira acaba de perdre el seu promès, i escriu missatges romàntics al seu antic telèfon com a part del dol. El que no comptava és que el número el té ara un periodista, que s'enamora perdudament de la franquesa d'aquesta dona i que farà tot el possible per conèixer-la. Remake d'una cinta Alemanya del 2016 titulada 'Un mensaje para ti'.

El 2018 s'estrenava la comèdia 'Book Club' on coneixíem a quatre veteranes amigues amants dels llibres a qui les seves relacions sentimentals es capgiraven després de llegir '50 ombres d'en Gray'. Doncs ara cinc anys després arriba la segona part 'Book Club: Ahora Italia'. Les quatre amigues decideixen ara viure una gran aventura al món real. Fan un viatge a Itàlia, una destinació sempre pendent, i es trobaran amb uns quants embolics.

Els que busquin menys sucre la seva opció serà 'Marlowe' un thriller on Liam Neeson es posarà a la pell del llegendari detectiu a qui Humphrey Bogart va interpretar magistralment a 'El sueño eterno'. Finals delsanys 30, el detectiu Marlowe és contractat per la filla d'una gran estrella de Hollywood, per tal que trobi un antic amant. Però la recerca de l'individu es torna més perillosa del previst.

I els amants del terror tenen una cita amb el reinici de la saga 'Jeepers Creepers' ara titulada 'El renaixement' una opció que trobareu amb versió catalana. A contracor, una jove acompanya la seva parella a un festival de cinema de terror de Louisiana. Però a mesura que s'apropa a l'esdeveniment, comença a experimentar unes misterioses premonicions que evoquen el passat de la zona.

L'opció familiar de Torroella serà 'Vaya vacaciones' on els avis Manuel i José descobreixen que han de fer de cangurs dels seus nets quan els seus pares estan de vacances a Bali. Així que decideixen fer la vida impossible als nets perquè els seus pares vinguin a recollir-los.

I també hi trobarem '20.000 especies de abejas' el melodrama que va triomfar al darrer Festival de Málaga. El retrat íntim d'una nena trans i també una mirada plena de sensibilitat.

I les plataformes presenten novetats, però cap superestrena, una de les destacades serà 'La mare' a Netflix. Una història mil vegades vista però amb l'al·licient de veure Jennifer López en mode John Wick.

Filmin estrena minisèrie 'Las confesiones de Frannie Langton' una opció britànica de quatre capítols, adaptació de la novel·la de Sara Collins. Una sèrie on seguirem una esclava enamorada de la senyora de la casa. Un amor correspost, però que acaba malament perquè l'escalava es despertarà un bon dia amb els cadàvers dels seus amos al costat.

I tots els fans de Michel J.Fox, no es poden perdre a Apple Tv el documental 'La vida de Michael J. Fox' on ell mateix explica la seva situació, posa en relleu la seva malaltia i mostra una vegada més la seva millor virtut: el seu optimisme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar