Publicitat
Publicitat

Preu popular per assistir a un partit històric entre el FC l'Escala - Caldes de Montbui

El grup 1 de la Primera Catalana podria tenir campió aquest cap de setmana i seria l'Escala, que amb una victòria contra el Caldes li serviria per aixecar aquest títol històric. Els escalencs podria ser campions dissabte en cas que el Parets guanyés o empatés contra el Vic. El club anima a tothom a viure una jornada històrica.

Diumenge, el FC l'Escala podria confirmar la gesta més gran que ha assolit mai i això que el club compleix enguany el cent-onzè aniversari. Els d'Arnau Sala i Toni Sánchez, en cas de superar el Caldes de Montbui, es proclamarien com a flamants campions del grup 1 de la Primera Catalana a manca de dues jornades per acabar el campionat. 

El club té el desig que el camp sigui una festa i que s'ompli de gom a gom i ha decidit posar preus populars per aconseguir-ho. L'entrada valdrà tres euros. En cas de guanyar la lliga aquest mateix diumenge, la festa agafarà protagonista, una festa històrica en la qual estarà tothom convidat. El 14 de maig podria ser un dia gran pel poble de l'Escala.

Els jugadors a cada partit ho han donat tot, a vegades els resultats no eren els esperats, però el treball sempre hi ha estat. El tram final s'ha fet difícil, s'ha fet llarg, però l'equip ha tirat d'ofici i ha viscut, durant la segona volta, dels grans resultats aconseguits durant el primer tram del curs.

Un altre partit interessant serà el del juvenil B, també jugarà diumenge al Nou Miramar, però a les cinc de la tarda contra el Base Empordanet. Els de David Puig i Yati Baldeh volen ser campions. 

En bàsquet, els sèniors femení i masculí tenen partits a casa, els dos importants de cara a la salvació. Les de Pau Esponellà demà dissabte juguen a un quart de set contra el Cassanenc i diumenge a Sant Celoni mentre que l'equip de Toni Espinosa demà rep la visita del Vic.

En tennis, aquest cap de setmana comencem les eliminatòries d'àmbit català. El +30, campió de la Segona Divisió gironina, rep diumenge a les 10 h el Torredembarra mentre que l'Absolut A té partit demà dissabte a les tres.

Pel que fa al Club Nàutic l'Escala ha programat per demà dissabte al matí L'Escala Coastal Rowing i la secció de rem femení del CER l'Escala té competició a Palamós. 

I pel que fa a gravel, la Mussara Hunting Dogs, que té el centre neuràlgic a la Ballena Algre, passarà per l'Escala. Un dels participants serà Jaume Fernández.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar