Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala lamenta la poc particiapció al POUM

Gent de l'Escala obre un cicle d'actes temàtics parlant del POUM. Lamenten el retard en la seva tramitació i que no s'hagi obert prou la participació a la població.

L'actual document de planificació urbanística municipal, el Pla General d'Ordenació Urbanística, fa pràcticament tres dècades que va ser aprovat (inicialment el 1987, definitivament el 1993). El mes de març passat va fer set anys que es va iniciar l'elaboració del nou POUM, la tramitació del qual va tardíssim per la formació de Gent de l'Escala.

De la seva llarga tramitació, Gent considera que una de les seves mancances principals ha estat l'escassa participació que s'ha permès als veïns.

A l'acte d'ahir es va resseguir precisament les preguntes de dues enquestes entorn el POUM, la del procés participatiu oficial i una enquesta popular.

El del POUM era el primer de tres actes temàtics que Gent ha programat al seu local electoral del carrer del Port, 35, davant una quinzena d'assistents. El dimecres vinent i l'altre parlaran de grans obres, un; i de serveis socials, centre de dia i llar d'infants l'altre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar