Publicitat
Publicitat

L'escalenc Jaume Fernández és un dels inscrits de la Mussara Hunting Dogs

Aquest cap de setmana passarà per l'Escala la Mussara Hunting Dogs, que és un esdeveniment esportiu de gravel, la modalitat de ciclisme que fuig del trànsit i que s'endinsa en la natura. La previsió és que, en les quatre distàncies que s'han proposat, la xifra de participants s'acosti als quatre-cents, entre ells l'escalenc Jaume Fernández.

L’escalenc Jaume Fernández és un dels inscrits de la Mussara Hunting Dogs que es disputarà aquest cap de setmana a la Costa Brava. Es tracta d'un esdeveniment de gravel no competitiu que passarà per llocs privilegiats, entre els quals l’Escala. El centre neuràlgic serà la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador.

L'auge del gravel és evident i escalencs com Jaume Fernández s'han inscrit en aquesta prova que té com a peculiaritat que els recorreguts seran per zones tranquil·les, seran camins, és a dir, s'allunyen del trànsit, de la contaminació i l'objectiu és respirar natura i descobrir nous indrets.

Els participants han d’escollir entre les quatre distàncies que es proposen... les novetats d’enguany són la cursa de 130 km de diumenge i un recorregut nocturn el dissabte. En Jaume, que fa un any que coneix el gravel, farà el recorregut de dissabte, el de 77 quilòmetres.

 Per cert, els avituallaments no seran com els que estem acostumats. 

S’espera la participació de 400 inscrits, el 25% són dones. Aquí es demostra l'empoderament femení. No hi faltaran les integrants de la Girona Gravel Girls.

Fa uns dies, la Traka va passar per l'Escala, una prova que va comptar amb quarantena de nacionalitats diferents; aquest cap de setmana se celebra la Mussara Hunting Dogs que passarà pel nostre municipi i dissabte vinent, dia 20 de maig, hi ha a l'Escala la primera sortida de gravel.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar