Publicitat
Publicitat

Més de 300 persones visiten l'exposició de flors i bonsais del CER

El CER ha organitzat aquest cap de setmana la 32a mostra de flors i bonsais. En total s'han exposat uns 170 d'exemplars, que han visitat més de tres-centes persones.

La mostra de flors i bonsais ha rebut una gran participació, ja que s'hi han pogut veure uns 170 exemplars, i amb l'afegit d'agrupar enguany, una gran presència de color entre les espècies. En total s'hi han exposat unes cent vint de plantes, mentre que de bonsais se n'han reunit més d'una cinquantena.

El Centre Esportiu i Recreatiu (CER) de l'Escala és l'encarregada d'organitzar la trobada, que en la seva 32a edició, han visitat més de tres-centres persones. Un èxit, tal com valoren els seus responsables, tot i la inestabilitat meteorològica del diumenge.

Pel que fa als premis, la planta florida de Mari Escobar, la planta verda de Mar González, el cactus de Carme Moriscot i la rosa de Maria Bosch s'han erigit en les millors espècies. En canvi, Glòria Sánchez i Jordi Cebrià han guanyat el sorteig paral·lel a l'exposició. Cada participant, a més, s'ha endut a casa una planta petita, en senyal d'agraïment per haver col·laborat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar