Publicitat
Publicitat

Preinscripcions i matrícula a l'Escola de Música El Gavià

Preinscripcions obertes a l'escola de música El Gavià. Els nous alumnes les poden fer entre aquesta setmana  i la vinent

L'Escola Municipal de Música El Gavià ha obert aquesta setmana el període de preinscripcions. Pensat especialment per a nous alumnes. El tràmit s'ha de fer telemàticament al web de l'escola, www.elgavia.org abans del 19 de maig, divendres de la setmana vinent.

Els alumnes que ja estaven matriculats el curs passat no cal que passin per aquest tràmit, si no és que han de canviar alguna de les seves dades. Val a dir que enguany, un mes abans que el curs passat, s'han publicat ja els horaris de les classes grupals, per tal que cada alumne pugui valorar millor la resta d'opcions.

El que no està publicat al web, encara, és l'horari de les classes per a nadons.

El Gavià ronda els 200 alumnes amb petites oscil·lacions d'un curs a l'altre. El seu director no s'està de convidar a tothom a acostar-se a l'escola de música.

Val a dir també que l'última setmana de juny s'obrirà la matrícula per a les classes de música d'estiu, al mes de juliol.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar