Publicitat
Publicitat

El Càmping Illa Mateua incorpora dos bungalous adaptats

El Càmping Illa Mateua incorpora dos nous bungalous adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. L'establiment ha comptat amb l'assessorament de MIFAS i vol continuar sumant iniciatives de cara a un turisme accessible.

El càmping Illa Mateua de l'Escala ha reforçat la seva aposta pel turisme accessible amb la instal·lació de dos nous bungalous per a persones amb mobilitat reduïda, que se sumen al que ja disposava l'establiment.Els nous bungalous  han estat construïts per l'empresa olotina Matioska seguint l'estil i acabats de l'establiment. Disposen de rampes per accedir-hi amb cadira de rodes i els espais, així com el mobiliari i els accessoris, també estan adaptats .

Tant des de l'Associació Gironina de Càmpings com des de la delegació del Govern es creu que la iniciactiva és més que positiva i representa un pas endavant pel sector.A l'acte de presentació hi van assistir , entre d'altres, el conegut home del temps a TV3 i usuari habitual del càmping Illa Mateua, Francesc Mauri, i el president del PDeCAT, David Bonvehí.El càmping, que ha comptat amb l'assessorament de MIFAS, disposa també de dos lavabos adaptats i una grua per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda, piscina amb servei de cadira hidràulica, rampes per accedir a les zones comunes, i activitats d'animació en clau inclusiva. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar