Publicitat
Publicitat

Es consolida una nova edició del Triumvirat molt familiar

El cap de setmana ens ha portat una nova edició del Triumvirat, que es consolida com un esdeveniment familiar, turístic i que té com a objectiu principal establir ponts entre Empúries i l'Escala. 

El Triumvirat ha arribat a la 27ena edició, en una fira que es remunta a l'any 1995 i que s'ha consolidat del tot en el calendari festiu de l'Escala. Fer conèixer la vida a Empúries en època grega i romana sempre ha estat l'objectiu principal, però amb el pas dels anys, aquesta fira ha agafat un caire molt més familiar i participatiu, sense oblidar la vessant de promoció turística. 

Una mostra en son els tallers, les jornades de portes obertes al MAC o la gimcana, però també les nombroses parades d'artesania i espectacles a la Platja i La Riba. Establir ponts d'unió entre el jaciment d'Empúries i el nucli de l'Escala és un dels objectius principals d'aquesta programació .

Un punt de vista també compartit pel MAC Empúries

A Empúries s'hi va programar activitats de reconstrucció històrica i tallers gastronòmics a més d'un conjunt d'activitats educatives  per petits i no tan xics.   

Destaca la gran afluència de públic tot el cap de setmana. Als espectacles de la platja com la lluita  de gladiadors s'hi van aplegar molta gent embadalida amb els espetecs i cops que s'etzibaven els gladiadors, però també hi va haver circulació constant de gent per les paradetes i els tallers , com el de ceràmica, medicina romana o de mosaics. Un dels punts forts del cap de setmana va ser l'espectacle de foc Beltane, organitzat la nit de dissabte a La platja per la companyia Excalibur Teatre. . 

Només el xàfec de la tarda de diumenge va desluïr la darrera part del Triumvirat i es van haver de suspendre els darrers actes que quedaven a La Platja i La Riba, com els tallers de mosaïcs per mainada o ceràmica

   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar