Publicitat
Publicitat

Estrena del local electoral de CP

La Candidatura de Progrés estrena local electoral a una setmana justa d'inici de la campanya per a les eleccions del 28 de maig. Seran les primeres eleccions per a Josep Bofill com a alcaldable. Les afronta, diu, amb optimisme i amb totes les forces a punt.

El número 41 del carrer Germans Masferrer és, des del divendres al vespre, oficialment la seu electoral de Candidatura de Progrés. Davant una nodrida representació de familiars i amics, es va fer un acte informal d'inauguració, a una setmana justa de l'inici formal de la campanya electoral.

La proposta de Candidatura de Progrés combinarà el repte de dur a terme els projectes aturats per la pandèmia amb noves idees proposades per les noves incorporacions a la llista.

La que comença divendres serà la primera campanya electoral de Josep Bofill com alcaldable, si bé ja té l'experiència de dos mandats com a número 2 de Víctor Puga, a qui va substuir com alcalde ara fa un any.

Divendres vinent al vespre, CP convoca el seu acte central de campanya, a la Sala Polivalent, a un quart de nou del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar