Publicitat
Publicitat

L'Escala acull el darrer dinar comarcal d'alcaldies d'ERC

La Federació comarcal de l'Alt Empordà d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha organitzat el darrer dinar d'alcaldies a l'Escala, on també hi ha assistit l'executiva local. La trobada es celebra periòdicament, per tal de compartir situacions quotidianes que, segons apunten, defugen dels mitjans de comunicació. 



Resten vint dies perquè els ciutadans dipositin les paperetes a les urnes amb motiu de les eleccions municipals. A l'Alt Empordà, el grup polític que presenta més llistes és Esquerra Republicana de Catalunya, en concret, està present a cinquanta-dos municipis, quatre més respecte als comicis de 2019. Els republicans també són la formació amb una major presència de llistes úniques, de fet, a hores d'ara, ja hi ha 10 localitats que tindran una alcaldia d'ERC.

Amb una mirada a la campanya, però sense defugir dels problemes del dia a dia, la Federació comarcal d'esquerra ha organitzat, aquest divendres a l'Escala, el darrer dinar d'alcaldes i alcaldesses del partit. La trobada, que també ha comptat amb la presència de l'executiva local, ha esdevingut un espai de debat entorn de situacions viscudes al capdavant dels consistoris.

Els àpats de partit es celebren periòdicament durant el transcurs de les legislatures. Són actes de caràcter més distesos, per tal de compartir experiències i tenir una visió global dels problemes quotidians que afecten el conjunt de l'Alt Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar