Pau Morer i Moha Abouhafs acosten a l'Escala a un títol històric (2-0)

La gran victòria del FC l'Escala contra el Bescanó apropa a l'equip d'Arnau Sala i Toni Sánchez al que seria un títol històric pel municipi. Ja va ser inèdit en el seu moment ascendir a la Primera Catalana amb Pitu Batlle a la banqueta l'any 2014... Nou anys després, l'Escala té una cita amb la història.

Els gols de Pau Morer, de falta directa, a la primera part i Moha Abouhafs a la represa donen la victòria al FC l'Escala contra el Bescanó. La bona notícia no s'acaba aquí perquè el Vic ha perdut a casa per 0 a 1 contra un Palamós que fa dotze partits que no perd. La diana la signava Guillem Falgueras en el minut 82. Amb aquest resultat, l'equip escalenc es proclamaria com a flamant campió del grup 1 de la Primera Catalana sumant els tres punts contra el Caldes el cap de setmana vinent.

Els escalencs tanquen la jornada amb 56 punts, el Vic, que és segon, té sis punts menys quan resten tres jornades per acabar el campionat.

Els escalencs són l'equip menys golejat amb 25 gols encaixats del grup 1, de tota la categoria són els tercers, els primers són justament els altres líders, el Reddis del grup 3 ha encaixat 18 gols en contra i el Mollerussa del grup 2 n'ha encaixat 20.

El Bescanó, per la seva banda, és penúltim i fa tretze partits que no guanya i això que té el màxim golejador del grup, Aleix Feixas amb un total de 13 punts. Ara bé, els blaus són el millor penúltim de la categoria, ja que Balaguer i Molins de Rei tenen encara menys punts.

Els bescanonins, però, quan falten tres jornades per acabar el campionat, busquen la permanència que ara la té a dos punts de marge. Seran tres jornades en les que s'enfrontarà contra rivals directes com són el Mollet, el Torelló i el Bosc de Tosca.